Elismerés

2023.07.02. 10:58

Megerősítette családbarát címét a salgótarjáni művelődési központ

Számos családi és gyermekprogramot szolgáltat Salgótarjánban a József Attila Művelődési Központ. E munka már nem először talált elismerésre.

Gubányi Patrik

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint az elmúlt évek után ismét siker koronázta azon törekvéseinket, hogy székhelyintézményünkben, a József Attila Művelődési Központban a kisgyermekekkel rendelkező családok is legalább olyan jól érzik magukat, mint a kultúrát szerető felnőttek. – A számtalan gyermeki kacaj és önfeledt játék, amely a Ringatóból és a KölyökZugból szűrődött ki, meghozta az eredményét. A Családbarát Magyarország Központnál az évekkel korábban elért Családbarát Hely rangot idén tavasszal sikerült ismét megerősítenünk – írták.

Hozzátették: e megtisztelő minősítés nem csak abból fakad, hogy a médiaközpont évről évre rengeteg gyermekbarát rendezvényt szervez, hanem abból is, hogy a művelődési központban olyan helyszínt alakítottak ki, amelyben az összes kisgyerek otthon érezheti magát. Jó példaként említették a KölyökZugot, amelyben rengeteg játék várja a kicsiket. Emellett arra is biztosít lehetőséget, hogy a babákat tisztába lehessen tenni vagy épp meg tudják etetni őket. Kiemelték: a munkát a jövőben is ebben a szellemben folytatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában