Nool.hu podcast

2023.07.25. 19:55

Külföldön szerzett szakmai tapasztalatokkal gazdagodtak a tarjáni Táncsics tanulói (podcast)

Máltán, Horvátországban, emellett további más országokban is gyűjtöttek szakmai tapasztalatokat az előző nyáron a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikumának diákjai. Ez mind a tanulók, mind pedig az iskola számára egy remek lehetőség, s természetesen ezen a nyáron is számos diák tanul a program keretében külföldön.

Nool.hu

A 2022-ben Erasmus+ programban résztvevő tanulók ősszel Europass igazolást kaptak gyakorlatukról

Forrás: Facebook/NMSZC Táncsics Mihály Technikum

A Hír FM és a Nool.hu korábbi műsorában a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSZC) Táncsics Mihály Technikumának igazgatója beszélt a diákjaik külföldi gyakorlatáról. Az Erasmus+ programban a tavalyi évben már sikerült rekordot döntenie az intézménynek, hiszen akkor 65 diák és 22 kísérőtanár utazott összesen 5 országba. A diákok Horvátországban Krk-szigetén, Bulgáriában Primorszkóban, Spanyolországban Sevilla-ban, Németországban Bad Lauterbergben, valamint Máltán gazdagodhattak rengeteg tapasztalattal és élménnyel egyaránt.

Tarnóczi László legújabb – ebben a témában készült – beszélgetésében most elsősorban a  fiatalokat szólította meg, akik megélt élményeikről, tapasztalataikról meséltek. Természetesen a Táncsics diákjai idén is kihasználták ezt a remek lehetőséget a szaktudásuk bővítésére, idén nyáron Spanyolország mellett Németországban, Bulgáriában, valamint Portugáliában tanulhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában