Szilvaszombat

2023.07.31. 14:50

Huszadik alkalommal lesz a szilváé a szombat Kétbodonyban

Kerek jubileumhoz érkezett a kétbodonyi Szilvaszombat elnevezésű rendezvény, ugyanis a Nógrádikum-díjas gasztronómiai és folklór programot immár huszadik alkalommal szervezi majd meg a település önkormányzata.

Veres Edina

A Kétbodony Könyvtár-Közművelődés nevű közösségi oldal tájékoztatása szerint az esemény augusztus 26-án, szombaton 12 órakor ökumenikus istentisztelettel kezdődik, majd Halász Judit polgármester osztja meg az érdeklődőkkel gondolatait. Ezután zenés, táncos folk- és kulturális műsor „ízesíti” majd a Szilvaszombatot, míg az este folyamán sztárfellépők sora biztosítja a jó hangulatot. Így például 19 órától a Cimbaliband játszik a közönségnek, 21 óra 30 perckor pedig a Desperado és Timi lépnek a színpadra. Végül a „gombócból is sokk” fantázianevű rendezvényt 22 óra 15 perctől retró buli zárja, amely során Dj Sylvester gondoskodik a fergeteges zenei aláfestésről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában