Igazgatási szünet

2023.07.27. 09:03

Egy hónapig korlátozott az ügyintézés a somoskőújfalui közös hivatalban

Augusztus végéig zárva tart a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal, az igazgatási szünet ideje alatt csökkentett létszámmal biztosítják majd a folyamatos feladatellátást. A személyes ügyintézéshez a ceredi, a zabari és a szilaspogonyi lakosoknak be kell jelentkezniük.

Veres Edina

Cered, Zabar és Szilaspogony községek egyaránt megosztották a honlapjukon és a közösségi oldalukon is Gregorné Kovács Hajnalka, a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének tájékoztatását. A bejegyzések szerint a július 24-től augusztus 27-ig meghatározott igazgatási szünet alatt a hivatal zárva tart majd. Ugyanakkor a fenti időszakban a folyamatos feladatellátást és a zavartalan ügymenetet csökkentett létszámmal biztosítják a hivatalban. 

A jegyző a felhívásban végül arra kérte az érintett települések lakosait, hogy személyes megjelenés előtt mindenképpen egyeztessenek telefonon vagy a somoskőújfalui székhely vagy a ceredi kirendeltség számát tárcsázva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában