Fesztivál

2023.07.17. 19:50

A Republic, Radics Gigi és a Kozmix is fantasztikus hangulatot varázsolt a gyarmati Sörünnepen (fotók)

A Republic legnagyobb slágereit is hallhatták azok, akik ellátogattak a napokban a balassagyarmati Sörünnepre. Szombaton Radics Gigi, vasárnap pedig a Kozmix, ha nem is a házban, de a főtéren csinált hatalmas bulit.

Lukács Zsófia

A Kozmix, ha nem is házban, de a főtéren hatalmas bulit csinált

Forrás: Nool

Fotó: Fürjes Béla

Hatodik alkalommal rendezte meg a Levis Event dejtári származású, a megye egyik legismertebb rendezvényszervező csapata  –  a balassagyarmati önkormányzat és a környékbeli vállalkozók támogatásával a már hagyományosnak számító sörünnepet. A családi fesztiválon minden korosztálynak kínáltak programokat a Vármegyeháza előtt felállított színpadon. Pénteken az Ősiláz zenekar, a Republic Dalcirkusz és Dj Tailor B. is szórakoztatta a közönséget.

Szombaton napközben a gyermekprogramoké volt a főszerep, valamint az idősebbeknek Jó ebédhez szólt a nóta Bertók Györggyel, mindemellett a helyi táncosok is a színpadra léptek. Az est fénypontja pedig Radics Gigi koncertje volt. Vasárnap népi zenekarok, táncosok, versenyek várták a látogatókat, majd Dj Dominique és a Kozmix zenéjére bulizott a tömeg.

A főtéren egy vidámparkot is felállítottak a szervezők, ahol extrém magas játékokat is kipróbálhattak az érdeklődők. Mindezeken túl a helyszínen látványos játékok is felsorakoztak a kicsik legnagyobb örömére, de árusok, büfék, illetve hűtött italok is várták a megjelenteket.

–Tíz italos standdal készültünk, ahol 50 féle kézműves- és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhattak meg a látogatók. Ezek mellett ételkülönlegességeket, sülteket, édességeket is felsorakoztattunk a fesztiválon – mondta el portálunknak Loksa Levente, az esemény főszervezője.

Szombati Ádám, a Liget Terasz üzemeltetője érdeklődésünkre arról számolt be, hogy a Sörünnepre egy cseh sörpavilonnal készültek, ahol különleges kínálattal várták a habzó ital kedvelőit. – Ez egy jó alkalom arra, hogy ne csak a megszokott ízeket fogyasszuk, a már megszokott helyen, hanem újdonságokkal is megismerkedjünk. Közel 300 liter csapolt- és különleges belga-, IPA, NEIPA, kézműves-, illetve kisüzemi sörrel készültünk a vendégeinknek – emelte ki Szombati Ádám.

A nagysikerű háromnapos rendezvényt Dj Atesz nyári éjszakába nyúló partija zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában