Tábor

2023.06.14. 12:25

Vannak itt rockerek? Nagyot szól a Pokolgép Salgóbányán!

Idén ismét dübörög majd a rock Salgóbányán, a XIX. Szürkeállomány Nemzetközi Rocktábor idején. Az esemény részeként a Pokolgép zenekar is „felrobbantja” a színpadot fergeteges hangulatot varázsolva az erdei környezetbe július 15-én, szombaton.

V. E.

Salgóbányán csap a húrok közé a Pokolgép zenekar

Forrás: Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Enikő

Immár nagy hagyománnyal bír szűkebb hazánkban a Szürkeállomány Nemzetközi Rocktábor, amelyet mi sem mutat jobban, mint az, hogy a programot immár tizenkilencedik alkalommal hirdették meg a szervezők. Ahogy arról portálunk portálunk tavaly beszámolt, a fiatalabb és az idősebb korosztály képviselőit egyaránt vonzó többnapos összejövetelt Oláh Zoltán, a Szürkeállomány frontembere – azaz Szürke – hívja életre évről évre. 

Az eseményt akkor a résztvevők közös koncertje, majd az azt követő fergeteges buli zárta. Idén is várható majd fergeteges koncert a táborban, hiszen július 15-én, szombaton, 16 órától a Salgó vár lábánál található Ifj. Drávay József Ifjúsági Táborban előbb a táborozók csillogtatják meg tehetségüket a közönség előtt, majd 21 órától nem más robbantja fel a „hangulatbombát” Salgóbányán, mint a magyar heavy metal nagyágyúja, azaz a Pokolgép zenekar.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában