Kikapcsolódás

2023.06.14. 19:58

Uniós kalandozással zárták a tanévet a salgótarjáni diákok (fotók)

A Europe Direct Nógrád Információs Iroda színes programpalettával készült a minap a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi Tagiskola diákjainak. A diáknapon az ugrálóvártól az óriás társasjátékig mindenki megtalálta a kedvére valót.

G. P.

Számos EU-programmal készültek a gyerekeknek

Forrás: Beküldött

Fenyvesiné Mester Erika, az iroda vezetője portálunk megkeresésére elmondta: a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi Tagiskolájába látogattak el, ahol egy évzáró diáknap keretében számos meglepetéssel készültek a gyerekeknek. – A saját sátrunk alatt több színes kiadványt is átlapozgathattak a tanulók, ezekből teljes képet kaphattak az Európai Unió (EU) legfőbb tevékenységeiről. Emellett volt óriási EU-társasjáték, interaktív ugróiskola, keresztrejtvény, ugrálóvár és különböző képességfejlesztő játékok. A fiatalok körében talán mondhatom, hogy a kavicsfestés volt a legnagyobb sláger – tette hozzá az irodavezető.

Kiemelte: fontosnak tartják a környezeti szemléletformálást, ezért a játékok egy része fából készült, ezzel is felhívva a gyermekek figyelmét a környezetbarát életmódra és a fenntarthatóságra. 

Fenyvesiné Mester Erika összegzésképpen elmondta, neki és kollégáinak is öröm, amikor programjaik mosolyt csalnak a diákok arcára. A tapasztalat azt mutatja, a gyerekek ezúttal is megtalálták azokat a kikapcsolódási pontokat, amelyek jókedvre derítették őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában