Adomány

2023.06.16. 14:20

Szép összegért kelt el kollégánk jótékony célra felajánlott vászonképe

Bő két hétig lehetett licitálni Hüvösi Csaba fotóriporter kollégánk kisrókás fotójára a közösségi oldalon. A jótékony kezdeményezés péntek délben lezárult, a felajánlott 350 ezer forintot a Salgótarjánban újraélesztett kisfiú felépülésére fordíthatja a család.

Gulyás Edina

Mint arról korábban beszámoltunk: kollégánkat, Hüvösi Csabát is megérintette a május 9-én Salgótarjánban, a Beszterce-lakótelepi iskola udvarán újraélesztett kisfiú tragédiája. Az eset kapcsán szeretett volna segíteni a nehéz helyzetbe került családnak, ezért árverésre bocsátotta az egyik fotóját. 

– A licit minden várakozásomat felülmúlta, közel tízezren osztották azt meg. Hihetetlen öröm számomra az az összefogás, amit tapasztaltam – fogalmazott Hüvösi Csaba. – A kép végül 350 ezer forintért kelt el, amit a közeljövőben eljuttatok családjához. Továbbra is arra buzdítok mindenkit, hogy aki teheti segítse a kisfiú felépülését. Figyeljék a közösségi oldalt, mert számos hasonló kezdeményezés indult ezért a célért. 

A legnagyobb összeget Sándor József, Vizslás község polgármestere magánemberként ajánlotta a képért. Megkeresésünkre elmondta: fontos, hogy aki tud, segítsen az ilyen helyzetekben, hiszen minden forint jó helyre kerül. 

– A gyerekek támogatása, fejlődése, gyógyulása közös felelősségünk. Bízom abban, hogy példámmal másokat is arra ösztönzök: segítsenek a bajban. Sokszor feleslegesen szórjuk a pénzt, ahelyett, hogy értelmes célokra fordítanánk. Azt gondolom erre jó lehetőség volt ez a kezdeményezés – hangsúlyozta Sándor József. 

Bonivárt Szandra, Dávid édesanyja kiemelte: nagyon sok erőt ad nekik a sok támogatás és felajánlás. Dávidnak is megmutatta az árverésre bocsátott képet, és mivel a róka az egyik kedvenc állata, nagyon tetszett neki. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában