Változás

2023.06.22. 08:56

Közlekedők figyelem! – változott a forgalmi rend Bátonyterenyén

Megváltozott a forgalmi rend Bátonyterenyén, mivel az Ózdi út és a Városház út csomópontját körforgalommá alakítják.

G. E.

A gyalogos forgalomban is lesznek változások

Forrás: Facebook

A 23-as elkerülő út építésének részeként körforgalommá alakítják Bátonyterenyén az Ózdi út és a Városház út csomópontját – tájékoztatott közösségi oldalán Nagy-Majdon József polgármester. Mint arról beszámolt: az új közlekedési táblákat már kihelyezték, ezt követően pedig megkezdődnek a helyszínen a kivitelezési munkálatok is.

A forgalmi rend a következőképpen változott: a sportpálya irányából 40 kilométeres sebességkorlátozás lépett életbe, a maconkai településrész felől szintén sebességkorlátozásra kell számítani és lehet közlekedni a posta, a Penny, illetve a sportpálya felé is. A Városház út a postáig egyirányú, onnan csak körbe, az OTP Banknál lehet visszatérni az Ózdi útra. A Kossuth Lajos út a Penny üzletig szintén egyirányú lett, onnan csak a garázssor felé lehet kikanyarodni. 

A gyalogos forgalomban is lesznek változások az OTP körül. A polgármester arra is kitért, hogy amint a már kihelyezett, most még használaton kívüli lámpákat üzembe helyezik, úgy azokat is figyelembe kell venniük a forgalomban résztvevőknek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában