Feszt Novák

2023.06.08. 09:48

Kovácsovics Fruzsina is fellép a mátranováki fesztiválon

Feszt Novák néven immár második alkalommal rendezik meg június 10-én, szombaton Mátranovákon a korábban Vargánya Fesztiválként megtartott falunapot.

G. E.

A korábbi években megrendezett Vargánya Fesztivált tavaly már más néven és helyszínen tartották meg. A község hagyományos programját idén is életre hívják, ezúttal a tavalyihoz hasonlóan Feszt Novák néven rendezik meg június 10-én, szombaton Mátranovákon a Jaj-rétként ismert falurészen. 

A 14 óra 30 perckor kezdődő megnyitót követően egész délután egymást váltják majd a fellépők a színpadon. Kovácsovics Fruzsina gyermekműsora után Kabai Alex zenés slágerekkel szórakoztatja a nagyérdeműt, majd a helyi óvodások és általános iskolások előadását tekinthetik meg az érdeklődők. A nap folyamán a Mante Néptáncegyüttes is fellép, 18 órától pedig tombolasorsolást tartanak. Ezt követően a Two Kids lép színpadra, 21 órától pedig B. Tóth László biztosítja a jó hangulatot. A napot több kísérőprogram is színesíti: lesz például kispályás focitorna, rendőrségi bemutató, illetve gyermekfoglalkozások is. A kézműves alkotók és termelők utcáját is felkereshetik a látogatók, de a makramé szakkörön alkotott művekből összeállított kiállítás és a Bányász Emlékház is látogatható lesz. 

Rossz idő esetén a művelődési házban tartják meg a fesztivált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában