Nool.hu podcast

2023.06.19. 16:38

Kiváló eredményeket értek el a tarjáni Madách diákjai az idei angolérettségin (podcast)

Kijavították az idei írásbeli érettségiket, sőt, ma már országszerte, így szűkebb térségünkben is megkezdték a szóbeli vizsgáikat a középiskolás és a gimnazista diákok. Portálunknak a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium igazgatónője számolt be az idei tapasztalatokról.

Angyal Eszter

Szluka Pálné, a Madách Imre Gimnázium igazgatója szerint az angol írásbeli érettségik sikerültek a legjobban az intézményben

Forrás: Nool

Fotó: Bakos László

Lezárult a 2022/2023-as tanév írásbeli érettségijének időszaka, a pedagógusok kijavították a vizsgalapokat, június 19-én, azaz ma pedig már a szóbelikkel folytatják a középiskolai tanulmányaikat lezáró időszakot a diákok. A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában Szluka Pálné, a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium igazgatónője számolt be az idei írásbeli érettségik tapasztalatairól, a záróvizsgák rendszeréről, valamint a további lehetőségekről. 

A beszélgetés során a fennállásának idén 100. évfordulóját ünneplő intézmény vezetője kitért arra is, hogy mennyire nehezítette meg a tanulók és a tanárok dolgát az online oktatás időszaka, illetve a jövő évtől esedékes változásokról is szó esett. Mint kiderült, a legjobban az angol nyelv érettségin teljesítettek az intézmény tanulói: szinte kizárólag jó és jeles eredményekkel sikerült azt abszolválniuk a fiataloknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában