Pályázat

2023.06.17. 20:25

Idén is fotópályázatot hirdetnek Nagyorosziban

Idén is várják azokat a fotókat, amelyek Nagyoroszi értékeit mutatják be minél szélesebb körben. A pályázat célja, hogy az utókor számára emlék formájában rögzítse az aktuális körülményeket.

L. Zs.

Az önkormányzat által kiírt pályázatban olvasható: az előző évtől eltérően most nem neveznek meg kategóriákat. – A lényeg, hogy Nagyoroszival kapcsolatos fénykép legyen. Így a leghétköznapibb helyről is készülhet fotó, hiszen ami nekünk megszokott, 10-20 év múlva már nem biztos, hogy így marad – írják a szervezők.
Arra is kitértek, hogy a pályázatra kizárólag 2022 szeptemberétől készült fotóval lehet nevezni. Egy pályázó, egy fényképpel jelentkezhet!
Ezeket később egy közös albumba feltöltik, majd internetes szavazásra bocsátják. A fotók beérkezési határideje  július 31-e, hétfő, a pályázat elbírálása pedig augusztus 16-án, szerdán történik majd meg. Az eredményt pedig augusztus 19-én, szombaton a falunapon hirdetik ki, ahol pénzjutalomban részesülnek a legjobb fotók.

A nevezéseket e-mailben a [email protected] címre, a beküldő nevével, elérhetőségével megjelölve várja az önkormányzat. A nevezés díjtalan, amely a fénykép (elektronikusan) és a „Hozzájárulási és szerzői jogi nyilatkozat” (papír alapon) beküldésével automatikusan megtörténik.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában