Fiatal nógrádi tehetségekkel találkozott Novák Katalin Salgótarjánban

A G&D Kézműves Cukrászda és Pékség előtt sokan várták kedd délután Novák Katalint. A köztársasági elnök többekkel kezet fogott, volt akit már régi ismerősként köszöntött.

G. E.

A köztársasági elnök többekkel kezet fogott

Forrás: Nool

Fotó: H. Cs.

Salgótarján belvárosában kisebb tömeg gyűlt össze, a kézműves cukrászdába látogató köztársasági elnököt köszöntötték. Novák Katalin többekkel is kezet fogott, majd az üzletben beszélgetett a G&D Kézműves Cukrászda és Pékség alapítóival. A programon nógrádi fiatal tehetségek is találkozhattak Novák Katalinnal.

Szó Gellért, a cukrászda egyik tulajdonosa, a Nemzet Fiatal Tehetségeiért ösztöndíjas cukrász a vállalkozás kezdeteiről, a felmerülő lehetőségekről és a nehézségekről, valamint a jövőbeni tervekről is beszámolt.

A Haraszti ikrek: Marcsi és Julcsi, a Fölszállott a páva televíziós tehetségkutatót nyert testvérpár mások mellett azt is elmondta Novák Katalinnak, hogy ő inspirálta őket a nyelvtanulásban. A köztársasági elnök Szalay Demeter Mózessel, a12 éves balassagyarmati zongoristával, a Kis Virtuózok verseny döntősével is beszélgetett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában