Szórakozás

2023.05.13. 08:18

Letölthető füzet: a nógrádi gyerekek is ajándékot kapnak a Közúttól

A téli témájú után egy tavaszi hangulatú, ingyenesen is letölthető, közutas színező és foglalkoztató kiadvánnyal rukkolt elő a Magyar Közút. A társaság kiskőrösi Úttörténeti Múzeumának weboldalán elérhető füzetben a gyerekek közutas kaszálógépet és útellenőri autót színezhetnek és közlekedési táblás sudokuval is trenírozhatják logikájukat.

G. E.

A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a közutas járművekkel

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

Az újabb foglalkoztató füzet a www.muzeum.kozut.hu oldalon található meg. A felületen egész évben elérhető a kiskőrösi Úttörténeti Múzeum online szókeresője, memóriajátéka, kvízei és kirakói is – tájékoztatott közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 

Mint arról beszámoltak: a múzeum „Úton” címmel hirdette meg a Kőrös Körül a Művészetért Egyesülettel közös képzőművészeti pályázatát. A felhívásra bármilyen szabadon választott technikával készített alkotással jelentkezhetnek nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is. A zsűrizett munkákból a „Múzeumok Éjszakáján” a szervezők kiállítást rendeznek az Úttörténeti Múzeumban. A pályázat részleteit szintén a fenti weboldalon találják meg az érdeklődők.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában