Kirándulás

2023.05.27. 19:13

Gyermeknapi vetélkedő színesíti a túrát Mátranovákon

Gyereknapi programok színesítik a hagyományos közösségi túrát Mátranovákon.

G. E.

Ismét túracipőt húznak a mátranovákiak május 28-án, vasárnap. A havi rendszerességgel megtartott, immár hagyományos programot ez alkalommal gyereknapi vetélkedő is színesíti. A résztvevők délelőtt 9 órakor a Május 1. Művelődési Ház előtt találkoznak, innen pedig a mátracserpusztai településrészen található Savós kúthoz gyalogolnak el. 

– A végállomáson közösen főzzük meg az ebédet, nagy katlanban készül majd a finomság. A gyerekeknek pedig a korábbi évekhez hasonlóan játékos ügyességi vetélkedőkkel kedveskedünk – fogalmazott Maruzsné Répás Lilla, helyi közművelődési szakember. – A versenyekért tombolaszelvényeket kapnak a résztvevők, azokat később kisorsoljuk, így mindenkinek jut majd ajándék, senki sem megy haza üres kézzel. 

Az egész napos, jó hangulatú programon kicsik és nagyok is ingyen részt vehetnek. Azonban a szervezők szívesen fogadják a különböző házi süteményeket, rágcsálnivalókat azoktól, akiknek lehetőségük van azzal támogatni a kirándulást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában