Program

2023.05.13. 08:20

Gyalogtúrán gyűjtöttek tapasztalatokat az érsekvadkerti diákok

A madarak és fák napja alkalmából gyalogtúrát szervezett a napokban az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola diákönkormányzata, illetve Szabó-Pincze Katalin, a DÖK vezetője a tanulók és a pedagógusok számára.

L. J.

A gyalogtúrának köszönhetően élményekkel teli napot töltöttek együtt a diákok és a pedagógusok

Forrás: Beküldött fotó

Az úti cél az intézménytől 3,9 kilométerre található Aprómáj erdős, dombos gyönyörű tája volt, ahonnan akár egész Érsekvadkert is belátható. Ott megpihenve, a gyerekek különböző játékos feladatokban vettek részt. Az alsó évfolyamosok inkább az ügyességüket tették próbára, többek között a mocsárjárással, a kislabda gurítással, valamint a zsákban futással. 

A felsősöknek már a kreativitásukat is elő kellett venniük, hogy kibogozzák magukat, kitalálják az általuk alakított térformát, valamint ügyeskedjenek a lábnyomkeresésben. A feladatok utáni szabad játékot is nagyon élvezték a tanulók, a dombról lefutás, a vadvirág keresés is igazán izgalmasnak bizonyult. A gyalogtúrának köszönhetően élményekkel teli napot töltöttek együtt a diákok és a pedagógusok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában