Textil

2023.05.17. 10:33

Gézengúzok javára gyűjtik a ruhákat Csécsén

Megszabadulhatnak a már nem használt ruhadaraboktól, segíthetik az újrahasznosítást és a helyi óvodát is támogathatják azok, akik csatlakoznak a Csécsei Gézengúz Óvoda ruhagyűjtési akciójához.

G. E.

Az országos Sulizsák programhoz csatlakozva szervezett ruhagyűjtést a csécsei óvoda – adta hírül közösségi oldalán az intézmény. 

Mint arról beszámoltak: az otthon már nem használt ruhákat, kiegészítőket, lakástextileket, összepárosított cipőket, táskákat, sálakat, függönyöket és törölközőket lehet leadni az akció keretében. A zsákokba gyűjtött ruhaneműket május 18-ig, csütörtökig várják az óvodában, amiket mérlegelést követően már másnap elszállítanak az országos program szervezői. A kezdeményezésből származó bevétel az intézmény számlájára érkezik, amit a kicsik javára fordítanak. A felhíváshoz csatlakozók így nem csak a gyermekeket támogatják, hanem az újrahasznosítást is elősegíthetik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában