Bringázz a munkába!

2023.05.17. 15:38

Bringás reggelivel kedveskedtek a két keréken közlekedőknek Gyarmaton

A Civitas Fortissima téren kakaós csigával és pogácsával várták azokat a balassagyarmatiakat, akik környezetkímélő módon, kerékpárral igyekeztek iskolába vagy munkába.

E-L. Zs.

A Civitas Fortissima téren kakaós csigával és pogácsával várták a helyieket

Forrás: Beküldött fotó

 A reggel 7 órakor kezdődő akcióban a helyi fiatalok, idősebbek és a Magyar Posta Zrt. kerékpáros dolgozói is részt vettek.

– Szeretnénk minél több olyan eseményt szervezni, ahol felhívhatjuk a figyelmet az egészséges életmódra, ezen belül pedig a kerékpározás fontosságára. Célunk, hogy Balassagyarmaton minél többen bringára pattanjanak, akár munkába, iskolába járás céljából, vagy kimondottan sporteszközként használják – mondta el portálunknak Medvácz Eszter, ifjúsági referens.

Mint arról korábban is beszámoltunk: a Magyar Kerékpárosklub a helyi szervezeteivel és a partnereivel az ország több tucat pontján várta bringás reggelivel a munkába, illetve az iskolába sietőket, vagy délután uzsonnával a kerékpárral onnan hazafelé közlekedőket szerdán. Ehhez az akcióhoz csatlakozott Balassagyarmat is a Bringázz a munkába! szemléletformáló kampánnyal szerda reggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában