Oktatás

2023.05.14. 08:18

Az újraélesztés és az elsősegélynyújtás alapvető módszereit sajátíthatják el a nógrádiak

Az újraélesztés és az elsősegélynyújtás alapvető módszereit sajátíthatják el a Semmelweis Egyetem, illetve a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által indított közös egészségügyi oktató programján való résztvevők.

Nool

Az ingyenes, fél napos oktatás során rövid prezentációk és gyakorlati bemutatók lesznek – újraélesztés, elsősegély, balesetek ellátása, a kiemelt kórképek: stroke, fulladás, allergia ellátása, praktikus tanácsok. A tanfolyamot teljesítők a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Orvostani Klinika, az Integrált Betegellátásért Közhasznú Alapítvány és a VOSZ Egészségügyi Tagozata által közösen dedikált oklevelet kapnak.

A program június második felében indul a VOSZ Nógrád megyei szervezetével együttműködve és ezt követően várhatóan kéthavonta más-más megyében történik meg a képzés. Az együttműködési megállapodást aláíró szervezetek az érdeklődők számának a figyelembevételével rugalmasan változtatják a program helyszínét és annak gyakoriságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában