Sulizsák

2023.04.24. 10:55

Megtelik a sulizsák: használt ruhákat gyűjtenek a diákok Mátranovákon

Megszabadulhatnak a már nem használt ruhadaraboktól, segíthetik az újrahasznosítást és a diákokat is támogathatják azok, akik csatlakoznak a Mátranováki Fekete István Általános Iskola ruhagyűjtési akciójához.

G. E.

A Sulizsák Program keretében rendez ruhagyűjtést a mátranováki iskola diákönkormányzata – írta közösségi oldalán az intézmény. 

Mint arról beszámoltak az otthon már nem használt ruhákat, kiegészítőket, lakástextileket, összepárosított cipőket, táskákat, sálakat, függönyöket és törölközőket lehet leadni az akció keretében több helyszínen is. A zsákokat április 24. és 27. között lehet leadni, azt nem csak az iskolában hanem a helyi könyvtárban és a mátraszelei boltban is megtehetik a segíteni szándékozók. Azok az osztályok, akik a legnagyobb mennyiséget gyűjtik össze, jutalmat kapnak. A kezdeményezéshez csatlakozók így nem csak a diákokat támogatják, hanem az újrahasznosítást is elősegíthetik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában