Beruházás

2023.04.04. 18:08

Másfél milliárd forintból újítanak fel egy fontos útszakaszt Héhalomban

Ünnepélyes keretek között adták át a munkaterületet kedden Héhalomban a Műemlék kőhídnál, ahol mintegy négy kilométeres útszakasz korszerűsítését kezdhették meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.

G.P.

A beruházás másfél milliárd forintból valósulhat meg

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Héhalom életében fontos beruházás kezdődött el kedden: átadták a Közút dolgozóinak az Aszód-Verseg-Szarvasgede közötti útszakasz felújításra váró munkaterületet. Az eseményen jelen volt Becsó Zsolt, Kelet-Nógrád országgyűlési képviselője, valamint Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke is. 

Lehel Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nógrád Megyei Igazgatóságának vezetője az átadón örömét fejezte ki a mintegy négy kilométeres szakasz megújításával kapcsolatban, majd köszönetét fejezte ki a jelenlévő vármegyei képviselőknek a jelentős segítségért. Hozzátette: a beruházás másfél milliárd forintból valósulhat meg. 

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő beszédében kiemelte, hogy régi álom és megannyi kérés válik valóra a beruházással, hiszen Héhalomból hamarosan korszerűbb utakon juthatnak el a közlekedők a vármegyehatárig. 

– A szűkebb hazánkban élőknek e fejlesztés elősegíti a komfortosabb életfeltételekhez való hozzáférést is – hangsúlyozta Skuczi Nándor, aki arra is rámutatott: – Mind a közlekedésben, mind pedig az infrastruktúra fejlesztésében jelentős lépés az alapkőletétel, hiszen közös cél és érdek a fejlődés. Az elnök szerint a fiatalabb generációnak is vonzóbbá válhat Nógrád megye a beruházások megvalósításával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában