Figyelem felhívás

2023.04.27. 10:28

Ingyenes buszjárat indul Mátrakeresztesről a Zsigmond nap helyszínére

Mátrakeresztesről ingyenes buszjárat indul április 29-én, szombat délután a pásztói Romkertbe, a Múltidéző Zsigmond napra, azonban a közlekedőknek – szintén délután – a felvonulás miatt a belvárost érintő útlezárásra is számítaniuk kell.

V. E.

Ahogy arról portálunk korábban már beszámolt, Múltidéző Zsigmond napot tartanak szombaton reggel 7 órától Pásztó történelmi városrészében, azaz a Romkertben.

Az eseménnyel kapcsolatban a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ a napokban több közérdekű információt is megosztott a közösségi oldalán. Így például azt is, hogy 14 óra 30 perctől a Zsigmond-napi felvonulás útvonala által érintett útszakaszt lezárják. Ennek értelmében a Deák Ferenc, a Fő, és a Kölcsey utakon, a Hunyadi utcán, valamint a Baross és a Hársfa utakon is forgalomkorlátozásra kell számítani. 

A városi könyvtár és művelődési központ további tájékoztatás szerint a rendezvény helyszínére egy ingyenes buszjárattal is eljuthatnak az érdeklődők. A járat Mátrakeresztesről, a volt Zöld Sas Sörözőtől 15 órakor, míg visszafelé az OTP előtti megállóból 20 óra 30 perckor indul. A tömegközlekedési eszköz a Mátrakeresztes-Hasznos-Pásztó útvonalon minden buszmegállóban megáll, illetve ugyanígy tesz visszafelé is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában