Húsvét

2023.04.10. 12:19

Húsvéti kavalkádba csöppentek az érsekvadkerti iskolások

Az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola alsó évfolyamos napközisei mozgalmas húsvéti játékban vettek részt a napokban.

L. J.

Izgalmas játékokat próbálhattak ki a napközisek

Forrás: Beküldött

Az intézmény közleménye szerint a napközis munkaközösség mozgalmas, húsvétot idéző feladataiban a gyerekek főként az ügyességüket tehették próbára.

– A tornateremben két próbatétel várta őket. Először a felfüggesztett, himbálódzó üvegek elől kellett kitérniük, nehogy idő előtt vizesek legyenek. Ezután egy tojást kellett feljuttatniuk a „létra” tetejére, majd egy tojást kellett minél gyorsabban a mögöttük ülő társuknak átadni és a sor végére eljuttatni. A rekortán pályán az ugróiskolában ugrándoztak, vigyázva a kezükben lévő tojásra, aztán csibemamaként haza vezették kiscsibéjüket egy ugrókötél és egy hulahopp karika segítségével. Végül egy óriástojást kellett eljuttatniuk a társaikhoz. A kézügyességüket két játék elkészítésével tehették próbára: a tornatermi nyuszis játékhoz hasonló tojás és egy pörgettyű elkészítésével –  írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában