Eredményhirdetés

2023.04.25. 13:45

Fantasztikus rajzokkal neveztek a szilaspogonyi gyerekek

Megannyi meseszép alkotás közül választhatták ki a Föld napja alkalmából meghirdetett szilaspogonyi rajzverseny legszebbjeit a helyi döntéshozók.

V. E.

Ahogy arról portálunk korábban beszámolt, Szilaspogonyban a gyerekek két csoportban – óvoda és általános iskola alsó tagozat 1-3. osztály – nevezhettek a növény- vagy az állatvilág témájában készült munkáikkal.

A napokban a község közösségi oldalán osztották meg a megmérettetés eredményeit. Mint írták: fantasztikus alkotások születtek, ezért úgy döntöttek, hogy két-két első helyezettet hirdetnek, illetve különdíjakat is kiosztanak. 

Az óvodás korcsoportban harmadik helyet ért el pályamunkájával Kalas Szilárd, második lett Berki Norbert, míg az első helyezésért járó ajándékot Horváth Emília Kloé és Horváth Dorina Lia vehették át. Különdíjat Berki Napsugár kapott. 

Az iskolás kategóriában Horváth Krisztina végzett a harmadik helyen, Horváth Maja Kornélia és Oláh Tímea másodikok lettek. A rajzverseny képzeletbeli dobogójának legfelsőbb fokára az iskolások közül Horváth Kristóf és Berki Bella állhatott fel, illetve ezen korcsoportban különdíjat Kalas Zselyke és Oláh Léna vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában