Önkéntes szemétgyűjtés

2023.04.11. 07:24

Egy teherautónyi szemetet szedtek össze a vizslásiak

Egy teherautónyi szemetet gyűjtöttek össze Vizsláson és Újlakon a helyiek a közelmúltban megrendezett önkéntes hulladékgyűjtés során.

V. E.

Sándor József, a település polgármestere elmondta: sok család csatlakozott a község környékének megszépítése céljából életre hívott önkéntes programhoz, amit a Kézfogás Vizslásért Egyesület és a KDNP helyi csoportja szervezett.

– Kesztyűt és zsákot ragadva tisztítottuk meg a Petőfi utat és annak környezetét, valamint Újlakon a vasút és a vegyesbolt közötti szakaszt. A kezdeményezés jól sikerült, hiszen hozzávetőleg 25-30 zsáknyi hulladékot sikerült összeszednünk, amely mennyiség egy teherautó platóját töltötte meg – összegezte az esemény eredményeit Sándor József.

Hozzátette: a szemétgyűjtést áprilisban tervezik folytatni, ugyanis csatlakozni szeretnének hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalmához, a 11. alkalommal megrendezett TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért nevű akcióhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában