Látogatás

2023.04.21. 17:26

Egy napra zsaruk lehettek a szécsényi óvodások

A szécsényi óvodások felejthetetlen napot tölthettek el a helyi rendőrkapitányság épületében az egyenruhásoknak köszönhetően.

G. K.

A kicsik betekintést nyerhettek a rendőrök mindennapjaiba

Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Méhecske óvodás csoportjának tagjai látogattak el a napokban a szécsényi rendőrökhöz. A gyerekek az egyenruhások vezetésével megtekintették a rendőrkapitányságot, majd a balesetmegelőzési szakemberek a gyalogos és kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályaival ismertették meg a csemetéket – mondta el portálunknak Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a látogatás keretében a kicsik betekintést nyerhettek a munkatársaik mindennapjaiba, megnézhették a szolgálati gépjárműveket, továbbá az egyenruhások felszereléseit is.

A bűnmegelőzési szakemberektől a gyerekek játékos formában kaptak tanácsokat az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről. A nap végén a csemeték sok élménnyel, hasznos tudással, valamint a rendőröktől kapott láthatósági mellénnyel, illetve apró ajándékokkal térhettek vissza az óvodájukba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában