Kérdőív

2023.03.07. 20:38

Felmérik Dél-Nógrádban a lakosság buszozási igényét

Kérdőíves utazási szokásokról végez felmérést a Volánbusz Zrt. az M3 nyomvonalon közlekedő autóbuszjáratok tekintetében.

N. O.

A társaság honlapján arról számolt be, hogy a kérdőív célja, hogy Aszód–Bag–Tura, Dél-Nógrád, valamint Gödöllő térségében minél pontosabb képet kapjanak az utasaik autóbuszos közösségi közlekedéssel kapcsolatos utazási szokásairól. A lakosok a kérdőívet március 16-ig, csütörtökig tölthetik ki.

A témával kapcsolatban korábban portálunknak Szabó Mihály, Palotás polgármestere és a Dél-Nógrádi Önkormányzatok Egyesületének elnöke elmondta, hogy a Volánbusz Zrt. a közelmúltban szeretett volna módosítani a járatokon, amely szerint megakartak szüntetni több járatot is a térségben. Az egyesület polgármesterei azonban összefogtak és egy kérelmet írtak a szervezetnek, amelyet el is fogadtak. 

Szabó Mihály elárulta, hogy a mostani felmérés oka tehát az, hogy a társaság szeretne menetrendet módosítani. A közvélemény-kutatást követően a polgármesterek várni fogják a közös tárgyalást, és feltehetően ezt követően születik majd döntés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában