Múltidéző

2023.03.14. 17:57

Chippendale-fiúk lepték el a salgótarjáni áruházat

Kereken 20 éve igencsak nagy meglepetésben volt részük az egykori belvárosi áruházba látogatóknak...

A.E.

Kigyúrt testű, csábos mosolyú, lenge öltözetű férfiak segítettek Salgótarjánban a hölgyeknek a vásárlásban 20 éve márciusban. Hasonlóra sem azt megelőzően, sem talán azóta nem volt példa a megyeszékhelyen. A hatalmas meglepetéssel az egykori Star Áruház kedveskedett a gyengébbik nemnek nőnap apropóján. A chippendale-fiúk látogatása igazi szenzációnak számított 2003-ban.

Délelőtt 9-12 között a csábos mosolyú, kigyúrt testű fiúk segítenek a hölgyeknek a vásárlásban, déltől pedig hatalmas Chip&Dale Show várható. A fergeteges műsor Salgótarjánban igazi ritkaság. Miért pont Ön hagyná ki? Hát lehet ilyen fiúknak ellenállni... – tettük fel a költői kérdést a Nógrád Megyei Hírlap 2003. március 7-i számában.

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 2003. március 7.

A vetkőző srácokra kifejezetten sok nő volt kíváncsi 20 éve, de a férfi sztriptíztáncosok napjainkban is igen népszerűnek számítanak. A mozivászon legnépszerűbb chippendale-fiúja pedig talán minden kétséget kizáróan Channing Tatum lett az elmúlt években, aki a 2012-ben bemutatott Magic Mike című filmmel, majd a 2015-ben megjelent Magic Mike XXL-el sok nő hangulatát dobta fel. Idén februárban befutott a hazai mozikba is a trilógia harmadik része, azaz a Magic Mike utolsó tánca című film, amit szintén minden nőnek érdemes megnézni...

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 2003. március 10.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában