Figyelmeztetés

2023.02.14. 16:35

Veszélyes erdei utak: két traktor mentette ki a tűzifaszállító teherautót (videó)

Veszélyes, csúszóssá vált erdei utak miatt kéri a közlekedők fokozott figyelmét az Ipoly Erdő Zrt. A napokban videón mutatták meg a tűzifaszállítások nehézségeit is.

V. E.

A balassagyarmati székhelyű társaság Facebook-oldalán megosztott tájékoztatás szerint napközben, a melegebb és naposabb órákban megolvadhat a letaposott hó vagy jég, ami váratlan helyeken – főként az északi kitettségű szakaszokon – okozhat védhetetlen közlekedési helyzetet. (A térségünkben várható időjárásról itt közlünk friss információkat.)

„Kérjük, hogy a szokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek az erdei útszakaszokon, és csak indokolt esetben használják azokat a behajtási engedéllyel rendelkezők” – olvasható a közleményben.

Az Ipoly Erdő Zrt. a napokban egy videót is közölt arról, hogy az erdei útviszonyok milyen nehézségeket okozhatnak még a felkészült szakemberek számára is. A felvételen látható, ahogyan két traktorral igyekeznek kiszabadítani egy, az erőben elakadt tűzifaszállító teherautót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában