Posta

2023.02.25. 08:24

A postavezető is kézbesít az elmaradások miatt Drégelypalánkon

Drégelypalánkon nehézségek adódtak a postai levelek kézbesítésénél. Azt tapasztalták a településen élők, hogy több napos késéssel kapják meg a küldeményeket. Volt, akinek már a múlt héten lejárt a befizetési határidő a csekken, azonban csak most kapta kézhez a levelet.

Ember-Lukács Zsófia

Olvasóink jelezték, hogy Drégelypalánkon hetek óta gond van a postai levelek kézbesítésével. Arról számoltak be, hogy már telefonon kaptak értesítést, arról hogy lejárt tartozás mutatkozik, de a csekket még nem kézbesítette a posta. Volt, aki inkább nem várt tovább és a postára ment átvenni személyesen a leveleit. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Magyar Postát, akik portálunknak azt a választ adták, hogy sajnos  a Drégelypalánk-Ipolyvece települést ellátó törzskézbesítő szabadságon volt, az őt helyettesítő kézbesítő pedig helyismeret híján a megszokottnál lassabban kézbesítette a küldeményeket a településen. Kiemelték, hogy a postavezető észlelve a problémát azonnal intézkedett arról, hogy minden küldemény eljusson az ügyfelekhez, így nemcsak a törzskézbesítők dolgoznak, hanem egy helyettes kézbesítő és maga a postavezető is a küldemények kézbesítését végzi. 

Hozzátették, hogy Ipolyvece és Hont települések vonatkozásában nincs késés a küldemények kézbesítésében, az ügyfelektől elnézést és türelmet kérnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában