Autópiac

2023.01.09. 13:49

Verhetetlenül gyorsul Nógrád vármegye legdrágább használtautója

Verhetetlen gyorsulással és extrákkal párosul az a Tesla X Long Range, amely Balassagyarmaton várja legújabb tulajdonosát.

Sz.R.

Nem sokáig kellett keresgélnünk a hasznaltauto.hu eladásra kínált járművei között, hogy megtaláljuk Nógrád vármegye jelenleg árult legdrágább luxusautóját. Az elektromos autók gyártására alapított és az önvezetésben is úttörő Tesla különleges modelljéből jelenleg öt szerepel az autósportál listáján, egyik Balassagyarmaton várja legújabb tulajdonosát. A 2020-as évjáratú luxus terepjáróért több mint harmincötmillió forint kell kicsengetnie annak, aki a világ legfejlettebb autós technológiára vágyik. De nem csak a száguldás szerelmeseinek jó választás a 670 lóerős motorral felszerelt crossover, akár hét személy is elfér benne, így akár családi autónak is remekül funkcionál. 

Forrás: hasznaltauto.hu

A hasznaltauto.hu-ra feltöltött hirdetés szerint az autó „megafull” felszereltségű, telefonos alkalmazással programozható, irányítható és és vezérelhető. A csodajárgány természetesen megkapta a Tesla legnépszerűbb, önvezetési funkcióját is, melynek értéke hárommillió forint. Egy elektromosfeltöltéssel akár 504 kilométert is meg lehet tenni, környezetkímélő módon

Forrás: hasznaltauto.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában