Ingatlanok

2023.01.18. 19:52

Házat vásárolna 5 millió forint alatt Nógrádban? Mutatunk néhány eladót!

Sokan szeretnének távol maradni város zajától, és egy nyugodt, természetközeli családi házban élni mindennapjaikat. Összegyűjtöttük Nógrád legkedvezőbb árú ingatlanait, melyek kisebb - vagy inkább nagyobb - felújítás után bárkinek az álomotthonai lehetnek.

Nool

Forrás: ingatlabazar.hu

Vizsláson egy 60 négyzetméteres vályog ház közel 2,8 millióért? Igen! 

A ház az 1930-es években épült, kő és vályog szerkezetű, erősen felújításigényes, jelen állapotában nem lakható. Az ingatlan a falu csendes mellékutcájában, 506 négyzetméteres telken fekszik, ahol egy ásott kút is található. Az épületben konyha, 2 szoba, kamra, közlekedő helységek találhatók. A fűtés hagyományos kályhákkal lehetséges. A víz, villany, csatorna közművesítve van, gázcsonk a telken belül található. A környék csendes, nyugodt, a szomszédok kedvesek. További részleteket ide kattintva olvashat.

Forrás: Ingatlanbazar.hu

Szécsényfelfaluban 2 szobás ház várja új tulajdonosát 2,9 millióért

Hagyományőrző parasztház várja nyugalomra és kikapcsolódásra vágyó új tulajdonosát Szécsényfelfaluban. 
Az ingatlanban kialakításra került egy konyha és két szoba. A ház alapterülete 40 négyzetméter, a helyiségek egybenyílóak. A közművek közül a villany be van vezetve, a csatorna, víz és a gáz az utcában. A fűtés fatüzeléssel oldható meg. A ház vegyes falazatú. A kert 1238 négyzetméteres, állattartásra és gazdálkodásra alkalmas. További részleteket ide kattintva olvashat.

Forrás: ingatlanbazar.hu

3 millió forintért kínálnak Etesen egy felújítandó parasztházat

Az 55 négyzetméteres házhoz egy 719 négyzetméteres kert tartozik. Az ingatlanban három szoba és egy előszoba található. A parasztházban van áram és távközlési szolgáltatás, csatorna és gázcsonk telken belül, víz az telekhatáron. Az ingatlan felújítása megkezdődött, a tető kijavítva a villanyvezetékek cserélve. Az épület fűtése jelenleg kályháról és elektromos eszközről megoldott.  További információt IDE KATTINTVA olvashat. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

Ha Patak környékére költözne, ezt érdemes lesz megnéznie

Patakon közös udvaros 40 négyzetméteres vályog falazatú ház eladó 3,6 millió forintért. A házban található: egy szoba, konyha illetve egy üres helyiség, ami akár fürdőszobának is megfelelő lehet. A házban villany van, a víz nincs bevezetve, de az udvaron fúrt kút található. Az ingatlanhoz egy kis 12m2-es ház is tartozik. A melegről fatüzelésű kályha gondoskodik. További részleteket ide kattintva olvashat.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Baglyason 3 szobás ház keresi új tulajdonosát, 4 millióért

Salgótarján (Baglyas) részén eladásra kínálnak egy 200 négyzetméteres telken egy 74 négyzetméteres lakóházat. Az udvaron még található egy 30 négyzetméteres szoba+konyhás melléképület. A ház kő, vályog és téglából épült, teljes cső és villany hálózat csere történt. Az ingatlan előtt áll meg a helyi busz járat, az orvosi rendelő szintén az ingatlannal szemben található. További részleteket ide kattintva olvashat.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Egyházasgergén is parasztházat árulnak 4,5 millióért

Szintén felújítandó 51 négyzetméteres, két szobás, konyhás, fürdőszobás parasztház várja leendő lakóját. Az épület falazata vegyesen kő és tégla, kőalappal. A víz, villany (380V is) és a csatorna közművesítve van, a gázcsonk telken belül.
Fűtése kályhával történik. A telek 1161 négyzetméteres, gazdálkodásra alkalmas. Az udvaron, gazdasági melléképületek, egy nyári konyha és kút található. Beleszeretett? További részletek ide kattintva érhetők el.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Mátranovákon már 4,5 millióért is élhet

Ezért az összegért 95 négyzetméteres családi ház eladó. Az ingatlan felújítandó, de statikailag kiváló állapotú, helyiségei: előszoba, 2 szoba, konyha, wc, tartozik még hozzá egy külön álló kamra, és pince is. Az osztatlan közös telken több ingatlan helyezkedik el. A családi ház fűtése egyedi kályhával van megoldva. További információért kattintson!

Forrás: ingatlanbazar.hu

4,7 millióért nyugodt környezetbe költözhet

Cserháthalápon egy 100 négyzetméteres telken lévő 73 négyzetméteres kőből épült házat kínálnak eladásra. Az ingatlanban 3 szoba + fürdőszoba WC + konyha és étkező található. Tartozik hozzá egy 11 négyzetméteres pince, ami nem a ház alatt van. Az épületben 2019-ben az alábbi felújítások történtek: bejárati ajtócsere, rézvezetékcsere, mennyezeti szigetelés, vízvezetékcsere és járólap került kialakításra! Fűtés fatüzeléssel megoldható, víz és villany található az ingatlanban. Gáz illetve csatorna a telekhatáron. További információkért kattintson!

Forrás: ingatlanbazar.hu

4,8 millióért bátonyi családi házba is költözhet

Az ingatlan 1986-ban téglából épült, alapterülete 68 négyzetméteres, felújítást igényel. Helyiségei földszinten: 1 szoba, 1 konyha, 1 étkező, 1 fürdőszoba + wc. A ház alatt, 8 négyzetméteres pince található. Tetőtér: 2 félszoba, előtér.
Kandalló fűtés gondoskodik a ház melegéről. Közművek: víz, villany, csatorna van, gáz nincs az utcában, 2023-ban kezdik el, ennek a bevezetését ezen a részen. A telek nagysága könnyen kezelhető 947 négyzetméteres. További részletek ide kattintva elérhetőek! 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában