Nool.hu podcast

2022.12.10. 15:25

Jól bánik a szavakkal – mikrofonhoz ültettük a legszebben beszélő berceli szónokot + podcast

A Nool podcast-sorozatának e heti vendégeként a berceli származású Rédler Zalánt, a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium 12. osztályos tanulóját köszöntöttük. Lászlók Judit újságírónk beszélgetőpartnere nemrég a legszebben beszélő szónok címet érdemelte ki. Hallgassátok meg, hogyan bánik interjú közben a szavakkal!

Nool

Rédler Zalánnal Lászlók Judit kolléganőnk beszélgetett

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

Rédler Zalán munkatársunk érdeklődésére elmondta: a közelmúltban a Nemzeti Színházban megrendezett 23. Kossuth-szónokverseny Kárpát-medencei döntőjén vett részt, ahol legnagyobb örömére sikerült elnyernie a legszebben beszélő szónoknak járó különdíjat

A fiatal tehetség eddig elért kimagasló eredményeire is visszaemlékezett, majd elárulta azt is, miért tartja fontosnak a magyar anyanyelv ápolását. Rédler Zalánt kollégánk arról is kérdezte, hogy véleménye szerint a közösségi média hogyan is hatott az emberek közötti kommunikációra, s annak minőségére. 

Kattintsatok, hogy megismerjétek a berceli fiatalember történetét, na meg persze a hangját!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában