Karácsony

2022.12.23. 10:35

Így alakul Nógrádban a nagyobb üzletek nyitvatartása az ünnepek alatt

Utánanéztünk, hogyan alakulnak a karácsonyi nyitvatartások a nógrádi nagyáruházakban és piacokon. 

G. P.

Bezárnak két és fél napra a nagyobb üzletek karácsonykor

Forrás: Nool.hu

Fotó: Pexels

A Tesco üzletlánc internetes honlapján látható, hogy a karácsonyi ünnepek alatt országszerte, így szűkebb hazánkban is december 24-én reggel 6 órától 12 óráig tartanak nyitva, míg december 25-én és 26-án zárva lesznek. Mint írták, december 27-től, keddtől a szokásos rend szerint várják a vásárlókat. 

A Lidl Magyarország salgótarjáni és bátonyterenyei üzleteiben szenteste napján reggel 7 órától 12 óráig várják a vásárlókat, december 25-én és 26-án pedig zárva tartanak – olvasható az áruház weboldalán.

A Spar Magyarország nógrádi üzletei december 24-én, szombaton, 6 óra 30 perctől 17 óráig lesznek elérhetők, míg december 25-én és 26-án zárva lesznek – írták a honlapjukon. 

A Salgótarjáni Vásárcsarnok és Piac december 24-én, szombaton, reggel 6 órától 12 óráig várja a látogatókat, karácsony első és másnapján pedig bezárja a kapuit – tették közzé a Facebookon. 

A balassagyarmati piac ünnepi nyitvatartása a következőképpen alakul, december 24-én, szombaton, 6–13 óráig lesznek nyitva, vasárnap zárva tartanak, hétfőn pedig 6–14 óráig szerezhetik be a vásárlók az ünnepi menü lemaradt elemeit – írják az interneten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában