Ügyintézés

2022.12.17. 11:11

Fontos tudni: eddig tart az igazgatási szünet Balassagyarmaton

Közérdekű hirdetményt tett közzé az igazgatási szünet elrendeléséről a balassagyarmati városháza. Íme, a legfontosabb tudnivalók az ünnepi időszakot illetően!

Nool

Kibékíthetetlenek az ellentétek a helyi ellenzékben.

Forrás: a balassagyarmati városháza Facebook-oldala

A Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal téli igazgatási szünetet tart december 22-e és január 8-a között. Az igazgatási szünet időtartama alatt a személyes, az elektronikus és a telefonos ügyfélfogadás is szünetel – tájékoztatták a város lakosságát közösségi oldalukon.

A bejegyzésben figyelmeztetnek: az igazgatási szünet időtartama nem számít bele a hatósági és egyéb eljárások ügyintézési határidejébe. Az igazgatási szünet időtartama alatt a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatalban a személyes és a telefonos ügyfélfogadás szünetel.

Kivételt a szünet alól – kizárólag telefonos kapcsolattartással – az anyakönyvi ügyek jelentenek. Az ügyfélkapcsolatot az igazgatási szünet időtartama alatt valamennyi munkanapon 9-től 15 óráig a 06-20/989-9187-es telefonszámon biztosítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában