Szépkorúak

2022.12.09. 16:22

Évzáró programot tartott a Mátranováki Nyugdíjas Klub

G. E.

Jó hangulatú évzáró ünnepséget tartott Mátranováki Nyugdíjas Klub a napokban, a helyi Berek Fogadóban. A programon szép számmal részt vettek a klub tagjai, de elfogadta a meghívást Bodor Ernőné polgármester és Maruzsné Répás Lilla, a művelődési ház vezetője is. A Mikulást versekkel, mesékkel, közös énekkel fogadták, cserébe mindenki csomaggal gazdagodott. 

– A délután során felelevenítettük az idei év történéseit, mint kiderült nagyon tartalmas és színes programokat töltöttünk el együtt – fogalmazott Hábelné Éva, a nyugdíjas klub vezetője. 

Mint mondta, nyáron Lillafüreden és környékén kirándult a csapat, de rendszeres foglalkozásaikon számos vendéget is fogadtak, akik érdekes témákban tartottak előadást és kötetlen beszélgetést. Emellett a község programjain, mások mellett a falunap és a sportnap lebonyolításából is aktívan kivették részüket. Lakókörnyezetük szépítésén is sokat fáradoztak, tavasszal virágokat ültettek, de a Bányász Emlékház környékét is folyamatosan rendben tartották. A közelmúltban azokon a túrákon is részt vettek, ami a falu környékén található nevezetességekhez vezetett.

– A beszámolót követően finom vacsorát és a klubtársaink által készített süteményeket fogyasztottuk el, majd tombolát sorsoltunk. A remek hangutú összejövetelen mindannyian jól éreztük magunkat és úgy döntöttünk: jövőre folytatjuk tevékenységünket – hangsúlyozta a klubvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában