Ünnepváró

2022.12.17. 09:20

Előadások és karácsonyi vásár is színesíti az utolsó adventi hétvégét Etesen

Fellobban a falu adventi koszorújának negyedik, azaz utolsó gyertyája december 18-án, vasárnap, amely alkalomból karácsonyi vásárt és ünnepi műsort szerveznek a település parkjában 14 órától.

V. E.

A község közösségi oldalán megosztott tájékoztatás szerint az óvoda asztali díszeket és sütiket, míg az iskola a finomságok mellett ajándéktárgyakat kínál majd eladásra az érdeklődőknek. 

Emellett a tanoda kézműves termékei, illetve Kovács Anett különleges portékái közül is beszerezhetik a szívüknek kedves darabokat a látogatók. A vásár bevételét a közösség javára fordítják. Ezt követően 15 órától az etesi iskolások műsorát, majd az oktatási intézmény szülői kórusának előadását láthatják és hallhatják a megjelentek, végül a kulturális programot Verebélyi Csaba zenész zárja. A szervezők a rendezvény idején kis megvendégeléssel készülnek az esemény látogatói számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában