Pályaválasztás

2022.11.21. 19:00

Több egyetem is képviselteti magát a balassagyarmati gimnázium pályaválasztási napján

Pályaválasztási napot tartanak november 22-én, kedden a balassagyarmati Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban, ...mert számunkra fontos a jövőd mottóval.

E-L. Zs.

Nélkülözhetetlen a gyermekek számára, hogy a felnőtt életre, a továbbtanulásra, az életpályájuk megtervezésére a legtöbb és a leghasznosabb információkat kapják meg.

Ennek kapcsán az iskolások több egyetemmel is megismerkedhetnek, az eseményen képviselteti magát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Miskolci, és az Óbudai Egyetem, továbbá a Nemzeti Közszolgálati- és a Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen több előadást is tartanak a témával kapcsolatban. Az előadók között szerepel dr. Grünwald Imre, Dávid Péter, Dina Mátyás, Könnyid István, Molnár Rita karriernagykövetek. Ezzel próbálnak segítséget nyújtani a felsőoktatás előtt álló diákoknak a pályaválasztási döntés meghozatalához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában