Szalagavató

2022.11.13. 12:50

Szalagavatót és születésnapot ünnepelnek a bátonyterenyei gimnáziumban

A bátonyterenyei Váci Mihály Gimnázium végzős diákjai sorakoznak fel az Ady Endre Művelődési Központ színpadán november 18-án, pénteken. A 17 órakor kezdődő rendezvény során a szalagavató ceremónia mellett az intézmény fennállásának 60. évfordulójáról is megemlékeznek ünnepélyes keretek között.

Bartus Róbert, a 12. évfolyamos tanulók osztályfőnökeként portálunknak elmondta: 16 diákjának szíve fölé tűzi majd fel a közelgő búcsút jelképező szalagot, majd a hagyományoknak megfelelően a fiatalok bemutatják táncukat. Mindezek előtt a gimnázium egyik korábbi igazgatója, Oravecz László oszt majd meg az egybegyűltekkel érdekes információkat az oktatási intézmény elmúlt hat évtizedéről. 

Természetesen a vácis diákok is közreműködnek a program során, amelynek egyik „felvonásában” egy különleges személy is színpadra lép. Letovai Zoltán, a város alpolgármestere egykor szintén az iskola tanulója volt, így szerepet vállalt az ünnepség vidám hangvételű előadásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában