Kormányszóvivői látogatás

2022.11.11. 17:26

Nyugat-Nógrádban járt Szentkirályi Alexandra

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő minap Patvarcon és Nógrádon járt, ahol megtekintette a Magyar Falu Programban elkészült beruházásokat.

L. J.

Balla Mihály és Szentkirályi Alexandra közösen járták be Patvarcot

Forrás: Facebook/Balla Mihály

Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel közösen tekintettek meg a beruházásokat Patvarcon. 

A honatya posztjából kiderült: a kormányszóvivő szerint nagyon hasznos a patvarciaknak, hogy a TOP-os és Magyar Falu Program pályázati lehetőségeit kihasználva olyan faluközpontot hoztak létre, ahol minden alapszolgáltatás – óvoda, bölcsőde, közösségi ház, orvosi rendelő, posta – megtalálható. Tette az önkormányzat mindezt úgy, hogy megőrizte az ott lévő épületek hagyományos jellegét.

Balla Mihály Nógrádot érintő bejegyzésében kiemelte: a településen sikerült az elmúlt években felépíteni és korszerűbbé tenni az óvodát, az orvosi rendelőt, valamint a közösségi konyhát. Hozzátette, Szentkirályi Alexandra külön figyelmet fordított a fejlesztések energiahatékony mivoltára, amelyek a mai energiaválság sújtotta időszakban nagy segítséget jelentenek az önkormányzati intézmények működésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában