Ünnepek

2022.11.27. 18:53

Fellobbant a láng: Salgótarjánban is elkezdődött az adventi időszak + fotók

Ránk köszöntött advent első vasárnapja, így Salgótarjánba is megérkezett az óriásfenyő, kikerültek az adventi vásár kis faházikói, egy díszes szarvas és az általa húzott szán, a mindig népszerű világító szelfigömb, a betlehemi jászol és a város óriási adventi koszorúja is.

G. K.

Közösen gyújtották meg az első gyertyát vasárnap a Fő téren

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont idén is hangulatos programokkal várja a városlakókat a Fő téren az adventi időszakban. Advent első vasárnapján a Mona Deja-Vu Tánciskola ünnepi előadása kápráztatta el a közönséget, majd Náray Erika koncertjét hallhatták. Ezt követően Fekete Zsolt, a város polgármestere mondta el ezen alkalomra szánt beszédét. Mindezek után pedig a Salgótarjáni Összevont Óvoda és Bölcsőde ünnepváró műsora bájolta el az érdeklődőket. 

Végül a rendezvény résztvevői meggyújtották a hit gyertyáját a város koszorúján, a Szent József Plébániatemplom közreműködésével. A délután folyamán átadták a Mindenki Karácsonyfáját is.

A színes főtéri programok után a József Attila Művelődési Központ színháztermében a legendás Zorán ad koncertet a kora esti órákban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában