Véglegesítés

2022.11.14. 18:12

Elindult a visszaszámlálás: szerdáig adhatják le pályázataikat a nógrádi civil szervezetek

Elindult a visszaszámlálás: szerdán 14 óráig véglegesíthetik az érintettek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázataikat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben. A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban ingyenesen nyújtanak segítséget a pályázóknak.

Nool

Nem sok idő maradt már hátra a pályázatok benyújtására

Forrás: Pexels

A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint a helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatását elősegítő pályázatok célja a civil szervezetek közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve a szakmai programok megvalósítása.

A 2023. évi NEA egyszerűsített pályázatokat november 16-ig nyújthatják be, melyben legfeljebb 350 ezer forintot igényelhetnek a civilek. Az egyszerűsített támogatás esetében rendeletileg előírt éves bevételi értékhatár 5 millió forintról 7 millió forintra emelkedett, amelybe nem számít bele a Magyar Falu Program jogcímcsoport terhére nyújtott támogatások összege.

A Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ online információs rendezvényt szervez november 15-én, kedden, 16 órakor, melyen a szakemberek a NEA 2023 pályázatairól nyújtanak tájékoztatást. A jelentkezést az alábbi linken várják a szervezők: https://forms.gle/KeCFtyV53b67uYus9.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában