Fürdőház

2022.11.16. 15:27

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a diósjenői turisztikai attrakción

Korábban már portálunk is beszámolt arról, hogy a Belügyminisztérium Gazdaságélénkítő Programjának köszönhetően kétszázmillió forintból újítják fel a Jenői Strandfürdőt.

L. J.

A szauna üvegfalán át a Börzsöny hegyvonulatait szemlélhetik majd a vendégek

Forrás: diosjeno.hu

Az első ütemben létesül egy gyógynövényes fürdővizekkel ellátott Ágnes-fürdőház a strand területén. A Diófa Szövetség a napokban a község honlapján arról tájékoztatott, hogy csupán karnyújtásnyira van a strand új turisztikai attrakciójának az átadása. 

Mint írják: az Ágnes Fürdőházon az utolsó simításokat végzik a szakemberek. Hozzátették: már felkerültek a vizesblokkok szerelvényei. A berendezések és a bútorok pedig a raktárban várják a használatba vételüket. A befejező munkálatok közé tartozik majd a külső térburkolat cseréje és a felújításra váró medencetér esztétikai, valamint biztonsági okokból történő elkerítése. A szauna már használatra kész, üvegfalán át pedig a Börzsöny hegyvonulatait szemlélhetik majd a vendégek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában