Fórum

2022.10.30. 17:00

Kistelepülési könyvtárosok cseréltek szakmai tapasztalatot a nógrádi konferencián

A Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) őszi szakmai programjának Nógrád adott otthont a közelmúltban. A szervezet a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy Varga Richárd polgármester és Fekécs Szilvia könyvtáros településbemutatóját követően Szarka Péter nézsai könyvtáros érdekességekkel tarkított előadását hallgathatták meg a jelenlévők. Emellett megismerkedtek Nyugat-Nógrád két megújuló könyvtárával. 

– Romhány könyvtárának felújításáról, fejlesztési terveiről Bulejka Krisztina, Keszeg szolgáltató helyének működéséről Rojkovicsné Mrázik Gréta számolt be – olvasható a bejegyzésben. 

A szakemberek az eseményen megosztották a legújabb könyvtár mozira, helyismereti adatbázisra, KSZR honlapra vonatkozó információkat is jelenlévőkkel. A tartalmas szakmai programot a tájházban tett látogatás, valamint a nógrádi várban vezetett túra követte.

A szervezet közlése szerint e nap lehetőséget adott a városi és a kistelepülési könyvtárosok kapcsolatépítésére, tapasztalataik megosztására, valamint az aktuális kérdések megvitatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában