Állásbörze

2022.10.10. 14:59

Bátonyterenyén is ingyenes állásbörzét rendez a kormányhivatal

Októberben és novemberben szűkebb hazánk valamennyi járásában ingyenes állásbörzét szervez a Nógrád Megyei Kormányhivatal, ami mindenki előtt nyitva áll. Salgótarjánt követően október 12-én, szerdán, 9 és 12 óra között Bátonyterenyén, az Ady Endre Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

G. E.

– A rendezvényen résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkezők számára egyaránt kínálnak állást, de a megváltozott munkaképességűek, illetve a nyugdíjasok is találhatnak munkát, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek majd a betölthető pozíciók között – tájékoztatott a kormányhivatal. 

Mint arról beszámoltak: Bátonyterenyén mintegy ezer nyitott álláshely várja az érdeklődőket: a Magyar Honvédség és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közel 500 embernek tud állást biztosítani. A rendezvényen megjelenő munkaerő-kölcsönző cégek 400 megyei és szűkebb hazánkon kívüli munkalehetőséget kínálnak. A Nógrád megyei foglalkoztatók pedig közel 100 személy jelentkezését várják.

Mindezek mellett megismerhetők lesznek a különféle szolgáltatások, a támogatási lehetőségek, a szervezők pedig segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában. Az eseményre meghívást kaptak az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is, így az érdeklődők egyebek mellett a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum és a Katedra Nyelviskola képzési ajánlataival is megismerkedhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában