Tehetségkutató

2022.09.05. 20:07

„Úristen, ki ez a lány?” – kínos kapufát lőtt Valmar slágerével a tarjáni focista

Vasárnap este elstartolt a Tv2 nagy sikerű tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek. A harmadik évad válogatóján a salgótarjáni Rácz Erik is bemutatkozott, aki elsősorban a zsűriben helyet foglaló Köllő Babett színésznőt szerette volna meghódítani produkciójával.

Nool

Rácz Erik hódítani érkezett a tehetségkutatóba

Forrás: Tv2/Sztárban sztár leszek

Álomnő, b**d m*g! – nyugtázta egy összeszerkesztett "közös" képet szorongatva Erik a produkciót felkonferáló videóban. E fotóval a kezében lépett a válogató színpadára is, melyet bátran átnyújtott a színésznőnek. 

– Van közös fotónk? – tette fel érdeklődve a kérdést Köllő Babett, melyre a fiatal válasza egyenes volt: – Nincs, de helyesek lennénk! Ha megnyerném a versenyt, elvinnélek ide nyaralni.

A fiatal be is vallotta, hogy nem másért jelentkezett a műsorba, mint azért, hogy meghódítsa a művésznőt. Tervéhez aligha találhatott volna aktuálisabb dalt, mint Valmar és Szikora Róbert Úristen című száma. A mentorok és a közönség is kikerekedett szemekkel, mégis nagy nevetések közepette hallgatta, ahogy Erik azt ordítja a mikrofonba: "Azt mondom: Úrrristeen! Ki ez a lá-áány? Ki ez a lá-áány?"

A bemutatkozás végén Erik leszögezte, ha legközelebb újra jelentkezik a tehetségkutatóba, akkor Babettet egy focimezzel is megajándékozza, ugyanis Nógrád megyében rúgja a bőrt is. Babett bár kiemelte, imádta a nógrádi focista műsorát, de egyelőre ez még kevés volt a továbbjutáshoz, valamint szívének meghódításához is...

A produkciót az alábbi videón meg is tudjátok tekinteni: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában