Gasztroreality

2022.09.13. 15:17

Tovább küzdhet a Séfek Séfe címért Kenza, a balassagyarmati versenyző

Feszültséggel és káosszal telt el az első tréningnap a Séfek Séfében.

Nool

Csapatmunkában is bizonyított a balassagyarmati versenyző

Forrás: Beküldött fotó

Mint arról korábban beszámoltunk, a múlt héten startolt el a TV2 főzőműsorának, a Séfek Séfjének új, negyedik évada, ahol az algériai származású, Balassagyarmaton élő Ghebali Kenza is versenybe szállt a séfkabátért. A válogatón Kenza a háromból két továbbjutást jelentő kést kapott a zsűritől, így lehetősége nyílt arra, hogy a részt vegyen a tréningen.

A Séfek Séfe első tréningnapjának 29-en vágtak neki, köztük Kenza is, akinek most csapatban kellett bizonyítani. Az első feladatuk csirkebontás, halfilézés, zöldségaprítás, pürék, illetve mártások készítése volt. Miután a csapatok nekiláttak az ételek elkészítésének hamar elszabadult a káosz a pultokban.

Az ételek értékelésekor Vomberg Frigyes a legszívesebben mind a 29 versenyzőt hazaküldte volna a pultokban uralkodó látvány, káosz és mocsok miatt.

– Borzasztóan szégyenlem magam, hogy ilyen kuplerájt csináltunk, legszívesebben elsüllyedtem volna – fogalmazott Kenza a hétfői adásban.

A hibák ellenére Kenza és csapata tovább folytathatta a versengést a második körben is, ahol ismét húsokkal – kacsamájjal, sertésszűzzel, kacsamellel, és ribeye steakkel – kellett dolgozniuk. Bár a csapat elrontotta a húshoz tálalt rizottót, a rendre nagyon odafigyeltek, így megúszták a kiesést, és kedd este tovább küzdhetnek a Séfek Séfe címért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában