Vetélkedő

2022.09.07. 21:54

Rózsavizes rizottóval nyűgözte le a zsűrit a balassagyarmati versenyző a Séfek Séfében

Balassagyarmati kéz- és lábápoló állt a pult mögé a Séfek séfe szerda esti adásában.

Nool

Kenza észak-afrikai ízekkel győzte meg a séfeket

Forrás: Beküldött fotó

Hétfőn startolt el a TV2 főzőműsorának, a Séfek Séfjének új, negyedik évada, ahol az algériai származású, Balassagyarmaton élő Ghebali Kenza is fakanalat ragadott.

Kenzáról megtudhattuk, hogy édesapja algériai, az édesanyja magyar, és 8 évesen költöztek Magyarországra. Az adásban arról is beszélt, hogy sok mindenért meg kellett küzdenie, ezért is szeretne most bizonyítani.

– Ez egy fricska azoknak, akik abszolút nem fogadtak el. Ezek az emberek szerintem örülni fognak, hogy ismerhetnek engem, és el fogják kérni a receptet, de megadom, mert aranyos vagyok – fogalmazott.

Kenza a séfeknek céklás rizottóval készült, amit lazaccal, marinált bébicéklával és parmezán ropogóssal tálalt. Egy kis észak-afrikai ízt és illatot is belevitt az ételbe, és egy pár csepp rózsavízzel is megspékelte.

A különleges étel tálalása után Kenza a háromból két továbbjutást jelentő kést kapott a zsűritől, amelyet meghatódva fogadott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában