Két keréken

2022.09.10. 16:37

Motorkerékpáron mérték össze képességeiket a résztvevők a balassagyarmati kamionparkolóban

A Titan Angels Motorsport és Szabadidő Szervező Egyesület immár tíz éve, a szervezet megalakulása óta szervez általános ügyességi versenyeket motorosok számára.

L. J.

Több versenyszámban is kipróbálhatták ügyességüket a verseny résztvevői

Forrás: Nool.hu

Fotó: Fürjes Béla

Az egyesület idén öt alkalommal tartott olyan rendezvényt, ahol ilyen jellegű versenyt rendeztek. Szombaton pedig az idei utolsó Ügyességi napot tartották meg a kamionparkolóban, amelyre az egész országból és Szlovákiából is érkeztek versenyzők. 

– A feladatokat időre kell teljesíteni – mondta el portálunknak Lőcse Attila, az esemény főszervezője. – Minden alkalomra igyekeztünk az előzőtől eltérő pályát kialakítani. A mostani feladatok során a motorosoknak két méterről dobtak flakont egy vödörbe, harminc centiméter magas libikókán gurultak végig, egy hordó körül teljes kört kellett megtenniük. A legnehezebb feladat az, amikor a hordó tetején lévő teli pohár vizet fel kell venniük és egy kört kell vele megtenniük. Ez utóbbit csak nagyon kevesen tudják teljesíteni!

Hozzátette: a versenyt az nyeri, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a feladatokat. A verseny végén pedig kiosztják a díjakat, köztük az első helyezettnek járó vándorkupát is. Ezt követően pedig lehetőséget biztosítanak a motorozásra az érdeklődőknek, méghozzá azzal a céllal, hogy ne a városban vagy az erdőben gyakoroljanak, hanem itt sajátítsák el a motorozás alapjait!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában