Díjátadó

2022.09.28. 17:26

Játékra költik nyereményeiket a legcukibb mosolyú nógrádi gyerekek

Idén is megkerestünk megyénk legmosolygósabb csemetéit. A mai díjátadón a hat – korcsoportonként három-három – dobogósból négyen tudtak részt venni. Ők személyesen kapták meg nyereményeiket, a Játéksziget.hu webáruházában elkölthető ajándékutalványokat; a többiek későbbi időpontban vehetik át ezeket.

Nool

Oravecz Linett, Lencse Alíz, Nagy Dorka, Laczkó Balázs szüleikkel

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

 – Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is megmozgatta a megye lakosságát a Gyermekmosoly elnevezésű akciónk: 429 nevezés érkezett a két korcsoportban, a beküldött fotókra pedig több mint 27 ezer szavazatot adtak le olvasóink – mondta köszöntőjében Szabó György főszerkesztő. Hozzátette: külön öröm, és jól mutatja a pályázat népszerűségét, hogy idén több olyan gyermek is volt, akit nem először neveztek be szülei a játékra. 

A 0–3 éves kategóriában a mátranováki Nagy Dorka 4611 szavazattal győzött, második lett a berceli Turi András Zsombor 3639 vokssal, harmadik pedig a dorogházi Laczkó Balázs, aki 1135 szavazattal zárta a versenyt. A nagyobbak versenyét, azaz a 4-7 éves kategóriát a salgótarjáni Oravecz Linett nyerte meg 3228 szavazattal, őt a második helyen a cserhátsurányi Berki Linda 2472 szavazattal, a harmadik helyen pedig a karancskeszi Lencse Alíz 366 vokssal követi. 

A díjátadó után a két győztest, illetve szüleiket kérdeztük élményeikről: 

– Nagyon örülünk a szép eredménynek. Próbáltuk a lehető legtöbb ismerősünket megmozgatni, hogy szavazzanak Dorka fotójára. Tavaly már neveztünk a versenyre, akkor a második helyet sikerült megkaparintanunk, de idén sikerült bezsebelni az első helyet, amit nagy elismerésnek gondolunk. A játék elején nem mi vezettünk, a közepe felé viszont tartottuk az első helyet. Dorka imádja, ha fotózzák őt, igaz már egyre mozgékonyabb, ami nehezíti a helyzetet – nyilatkozta a kislány édesanyja.

– Az előző évben sajnos nem sikerült a kívánt eredményt elérnünk, most viszont megérkezett a várva várt győzelem. Linett boldogsága leírhatatlan volt, és persze a miénk is. Rengeteg fotón örökítettük már meg a legcukibb pillanatait, ami ezek szerint nem csak számunkra lenyűgöző. Családtagokat, ismerősöket és azok ismerőseit is megmozgattuk, valamint folyamatosan osztottuk a Nool.hu bejegyzését – mondta portálunk kérdésére Linett édesanyja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában